PS! HUSK, FRA 10. SEPTEMBER FOREGÅR DET PÅ SPORTSCAFEEN.

Sensommertur

Tirsdag den 20 August kl 12

Turen går til restaurant Beghuset i Dragør. Billetterne kan købes på mødet i maj, eller bestllles med sms hos: Diana Lorentzen tlf.: 2028 3123 Betaling kan overføres til Reg. nr. 5323 kontonr. 305062. Man kan eventuelt aftale med Diana vedr. mobilpay til hendes telefonnr. Medlemmer 250 kr. - Ledsager 350 kr.

Summemøde

Tirsdag den 10 september kl 11

Der er flere der har udtrykt ønske om et møde, hvor vi ikke bliver afbrudt af en der vil underholde, eller holde foredrag. Så her, på det første møde i efteråret, er der sat tid af til at ordne verdens situationen. (Den har brug for det)

Tresserfest

Tirsdag den 8 oktober kl 11

Vi får besøg af nogle gamle pigtrådsdrenge (Coal Train), som vil skabe en stemning a'la vores teenageår. Der kan købes billetter til julefrokosten.

Jubilæum

Fredag den 8 november kl. 11 - 14

I anledning af vores 50 års jubilæum holder vi en reception i den runde sal hos HK København, Svend Aukens plads. Der vil blive underholdning der passer til jubilarenes alder. (New Tricks Country)

Guitar Kaj

Tirsdag den 12 november kl 11

Vi prøver med Guitar Kaj igen, han underholder med komik og musik, så kom og få rørt lattermusklerne. Der vil være mulighed for at købe billetter til julefrokosten.

Julefrokost

Tirsdag den 10 december kl 12

I år byder vi på Sportscafeens spændende julefrokost. Vi har igen inviteret "Hvide Sokker" til at komme og underholde, det plejer at være en succes. Billetter kan købes på oktober og november møderne.