Nytårskur

Tirsdag den 9. januar kl. 11

På denne dag, hvor vi holder det første møde i det nye år, tager vi vores fine tøj og eventuelt nytårs hat på, møder op i godt humør og ønsker hinanden godt nytår. Der vil uden tvivl være noget at skåle med. Vi får besøg af Kim og Søren der spiller Kim Larsen sange og melodier.

Færk og venner

Tirsdag den 13. februar kl. 11

Færk og venner kommer og spiller melodier fra The Beatles store repertoire.

Generalforsamling

Tirsdag den 12. marts kl. 11

Vi afholder vores ordinære generalforsamling, med dagsorden ifølge vedtægterne. Eventuelle forslag til generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 3 uger før generalforsamlingen.

Jesper Skovgaard

Tirsdag den 9. april kl.11

Vi får besøg af Jesper Skovgaard der spiller og synger danske evergreens som vi kan synge med på. Han krydrer sangene med små anekdoter. Der vil være mulighed for at købe billetter til Bakketuren.

Summemøde

Tirsdag den 14. maj kl. 11

Summemøde er det møde hvor vi kan tale med hinanden, uden at blive afbrudt af musikalsk underholdning eller spændende foredrag. Der vil være mulighed for at købe billetter til Bakketuren og Sensommerturen.

Bakketuren

Tirsdag den 11. juni kl. 12

Vi har i år ændret lidt på arrangementet, så vi ses først kl. 12.00 på "Den Hvide Hest", hvor vi skal have en lækker buffet, afsluttende med kaffe osv. Medlemmer 250 kr 1 Gæst 350 kr