Nytårskur

Tirsdag den 10. januar kl. 11

På denne dag, hvor vi holder det første møde i det nye år, tager vi vores fine tøj, og eventuelt nytårshat på, møder op i godt humør og ønsker hinanden godt nytår. Der vil uden tvivl være noget at skåle med.

Evergreen

Tirsdag den 14. februar kl. 11

Vi får besøg af Jesper Skovgård der spiller og synger danske evergreens som vi kan synge med på. Han krydrer sangene med små anekdoter.

Generalforsamling

Tirsdag den 14. marts kl. 11

Vi afholder vores ordinære generalforsamling, med dagsorden ifølge vedtægterne. Eventuelle forslag til generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 3 uger før generalforsamlingen.

Færcks Trio

Tirsdag den 11. april kl.11

Færcks trio kommer og spiller Beatles melodier Der vil være mulighed for at købe billetter til Bakketuren og Sensommerturen.

Summemøde

Tirsdag den 9. maj kl. 11

Summemøde er det møde hvor vi kan tale med hinanden, uden at blive afbrudt af musikalsk underholdning eller spændende foredrag. Der vil være mulighed for at købe billetter til Bakketuren og Sensommerturen.

Bakketuren

Tirsdag den 13. juni kl. 12

Vores meget populære bakketur starter som sædvanlig med et "pit-stop" kl. 11.00 nogle ca. 100 meter efter de røde porte. Kl. 11.30 fortsætte vi op til Den Hvide Hest, hvor vi skal have en lækker buffet, afsluttende med kaffe osv. Medlemmer 250 kr 1 Gæst 350 kr